Još samo jedno subotnje veče u diskoteci


Stigo je vikend, ustala si rano ujutru i počela da se spremaš za večerašnji izlazak koji si isplanirala sa dve drugarice koje su takođe droljetine isto kao i ti.

 Celo jutro isprobavaš razne modne kombinacije, tj. doguzline i dopičnjake, depiliraš noge, guzu, pičku, kupaš se već treći put danas i za tren oka čitav dan ti je prošao u spremanju.

 Konačno krećeš u provod, majka ti kaže kuku crna ćerko gde si takva krenula u grad neko će da te siluje, a otac kaže pogledaj je kao one starlete iz zadruge !

 Nekako se izvlačiš iz stana krećeš niz stepenice, a na stepenicama srećeš matorog komšiju Mileta, koga umalo nije strefio šlog kada te video kako silaziš u dopičnjaku ispod koga se naziru providne tange, ispod kojih se vidi mlada obrijana pička. 

 I dok mu ti izgovaraš .. zdravo komšija, on se drži za srce i jedva uspeva da ti odgovori.

 Ulaziš u taksi koji si naručila i koji te ispred zgrade čeka već 15 minuta, a taksista kada te video počinje da razmišlja da skrene u neki mrak i da te jebe dok ti oči ne ispadnu, ali ipak odustaje jer shvaća da nisi vredna robije.

 Našla si se sa drugaricama i konačno vas eto, tri raspale kurvetine u dopičnjacima ulaze u diskoteku, dok ih prate pogledi gladnih mužijaka.

 Odmah naručujete flašu tekile i krećete da pijete kao nezdrave, već posle pola sata si pijana kao dupe... Đuskate sve tri i čepite se na podijumu, a mužijaci kruže oko vas kao ajkule...

 Prilazi ti jedan lep, razvijen, istetovirani frajer i kerćeš da igraš sa njim, pribijaš se uz njega i mešaš mu na kiti, tu su i njegovi drugovi, stavljaju te u sendvič i mešaš im na kitama. Bukvalno se oduševe da umesto gaćica nosiš tangice koje imaju samo crtu i koje su ti bukvalno uletele u guzu i u picu.

 Pošto si od trljanja o njihove kite sva ovlažila , prihvataš ponudu onog macana da kreneš sa njim u toalet, naravno sa njim kreću i njegovi drugovi...

 Poto si pijana kao guzica jedva stojiš na štiklama , uvodete u veliku kabinu i tu počinje akcija kao iz najbrutalnijih pornića.  Dok ti jedan mesi sise, drugi ti cepa tangice i nabija ti ih u usta.



 Za tren oka završavaš na kolenima sa gomilom kita iznad svoje face. Smeješ se kao da si retardirana , dok te šamaraju kitama i dave onim tangicama koje su ti do malopre bile u ustima.

 Daješ telefon jednom od njih, kako bi napravio par selfija za instagram, oni komentarišu da si opičena droljetina i kreću da te napušavaju.

 Pljugaš im kite i ližeš jaja, a šminka ti se za samo pola minuta sva razjebala, ali koga više za to zabole. Tvrde kurčine se smenjuju u tvojim ustima, a scena u klonjari podseća kao iz najboljih porono filmova.

 Nakon što si im sisala đoke dobrih pola sata, naguze te na WC šolju i kreće ona poznata: samo jaši svi smo naši, smenjuju se na tebi kao na traci, neki u picu , neki u guzu, ko gde voli, a dok te jebu, usta su ti naravno začepljena kurcem , kako nebi balavila.

 Posle sat vremena bambusanja na šolji, momcima je sperma uzavrela u jajima , spuštaju te ponovo na kolena i kreće pražnjenje jaja, sperma pršti po tvojoj faci, za samo nekoliko sekundi celo lice ti je prekriveno spermom, ližeš im kurčeve i onu spermu, dok oni cede poslednje kapi po tvojoj faci, a onda polako odlaze jedan po jedan.

Sređuješ se pola sata, brišeš spremu sa face i pokušavaš da se našminkaš. Izlaziš iz toaleta i jedva stojiš na štiklama, debeli matori gazda diskoteke te poziva da mu se pridružiš u separeu, naručuje ti još jednu tekilu, uzimša gutljaj i samo što ne povratiš, gazda stavlja svoju ruku na tvoj potiljak i vuče ti glavu prema njegovom krilu, a ispod stola te čeka njegova debela kita, stavljaš ga u usta i počinješ da dojiš.... JOŠ SAMO JEDNO SUBOTNJE VEČE U DISKOTECI.

Постави коментар

0 Коментари