Tutorijal za opasne cure: Kako u WC-u kluba macanima odraditi blowbang !


 Stigao je vikend, a ti si rešila da se otkačiš i pojebeš kao nikada do sada. Dečku si rekla da ideš na selo, kod baba Stane koja samo što ne umre ili si ga nešto drugo slagala, svejedno , glavno da si ga se otkačila i sada si spremna za ludilo.

  Obrijana ribica, kurvinske štikle od 20cm i dopičnjak ispod koga ti se vide tangice koje i onako ništa ne pokrivaju jer su prozirne i ispod koga sevaju tvoji mladi guzovi, spremna si za provod.

Taktika 1: igraš i flertuješ

 Stigla si u klub sa drugaricama, tamo je puno zgodnih, seksi macana, a ti si toliko zagorela da bi se sa svima pojebala. 

 Sa drugaricama naručuješ neku žestinu pijete da se opustite, a onda odlazite do podijuma i tamo počinjete da igrate , kao da ste se rodile na šipki. Treseš guzovima i flertuješ sa momcima, ako ti neko priđe da igra sa tobom, igraš i trljaš mu se o kitu, to uvek upali znam ☺

 Naravno dok igraš i flertuješ piješ vodku kao smuk, a macani pričaju među sobom, što ćemo ovu malu da jebemo večeras. 

 Nakon što si igrala i flertovala i ostavila utisak da si kurvetina kojoj kurac viri iz očiju, krećeš prema toaletu, a usput macanima kažeš da mogu da te isprate. Naravno odmah će sa tobom krenuti njih 5-6... Ideš ispred njih prema WC-u i mešaš guzovima , a oni te gledaju i pitaju se da li je moguće da su ti tangice toliko uletele u guzu da se skoro i ne vide. 

 Pošto je u ženskom WC-u gužva , momci te uvlače u muškom.. uguravaju te u kabinu i kreće igranka. Dok počinju da te džapaju za sise , dupe i da ti lupaju prstenac u pičku ti se ljubiđ sa njima i nadrkavaš im kite koje su povadili. Pošto oni nisu ovde došli da se ljube , jer devojke imaju i kod kuće, brzo ćeš završiti na kolenim okružena gomilom udrvljenih kurčina.

  Pošto si na velikim štiklama, preporučujem ti da se odmah uhvatiš za prve dve udrvljene kurčine , kako bi mogla da održavaš ravnotežu. Naravno možeš ih drkati lagano dok se držiš za njih, vidi sliku ispod.


 Prvo što će muškarci krenuti da rade, jeste to da će te dobro našamarati svojim kitama. Veruj mi znam, da muškarci u ovakvim prilikama obožavaju to da rade. I dok te budu šamarali nabreklim kitama, vikaće na tebe u stilu: a kurvo, jel si htela kurčine, aaa sada ćeš dobiti mnogo tvrdih kurčina... naravno ti trebaš da glumiš da te uništavaju svojim kurčinama.

 Kada te budu dobro našamarali svojim kitama i kada ti skroz razjebu šminku neki od njih će ti uvaliti svog đoku u usta i krenuti da te jebe u usta.. o da draga da te jebe, jer u ovakvim  situacijama nema umetničkog pušenja kao što pušiš svom dečku, ovde ćeš dobijati kurac u usta sve do jaja. 

 Gledaj da svima pušiš ravnomerno i da nikoga ne zapostavljaš, jer će momci biti nestrpljivi , pa će gledati da ti stave dva ili tri kurca u usta od jednom, naravno ako si ispraksirana gradska droljetina kao ja , možeš da strpaš dve , tri kite u usta i da ih muzeš.


 Vrlo je bitno da im odradiš kvalitetan "LOAD" ... ili što bi mi devojke rekle, da im "repertiraš đoke".  LOAD podrazumeva dugo i kvalitetno oralno zadovoljavanje muškarca , znači nije fora da svrše za dva minuta, već da im pljugaš djokice barem dvadesetak minuta, da bi im odradila kvalitetan LOAD ili ti punjenje njihovih jaja spermom. Posle takvog kvalitetnog fafanja, njihova jaja će biti puna, a kite će im biti kao zapete puške.. tj. biće repertirane i spremne da ispale salvu sperme , pravo u tvoju kurveću facu.

 I da ovo moram da kažem... devojke kada radite GAGING.. to jest kada vam muškarac gura kitu u grlo, obavezno jezik izbacite vani, ne razumem seljanke koje guraju jezik unutra dok rade GAG. VIDI SLIKU ISPOD.



  Znači kada radiš GAG, jezik ispod đoke kao devojka na slici i izbaciš jezik vani...kada ti ga gurne preko pola u grlo, jezikom bi trebalo da dopipneš njegova jaja. 

 Naravno povremeno možeš jednu ruku spustiti u gaćice i protrljati ribicu, to možeš uraditi kada te neki od frajera uhvati za kosu i počne da te tuca u grlo. tada možeš iskoristit trenutak i dobro protrljati ribicu. 

 I nakon pola sata GAGOVANJA frajeri će biti spremni za veliko finale, to jest biće spremni da te poprskaju po faci, kosi i sisama,
 Naćićeš se u unakrsnoj vatri, a oko tebe će prskati vrela sperma na sve strane. Za tren oka će ti faca biti potpuno prekrivena vrelom spermuštinom , kada momci počnu nekontrolisano da ispaljuju rafale u tvoju kurvinsku facu. Naravno biće ti puna i usta, jer će od tebe tražiti da ih širom otvoriš i isplaziš jezik kao prava droljica. Nakon što budu svi ispraznili svoja jaja po tvojoj faci, jedan po jedan će ti ga stavljati u usta kako bi im olizala i poslenju kap sperme.



 I za kraj, kada svi budu gotovi , možeš se naguziti kako bi te njih dvojica ili trojica isprangijali s guza , tako ispremisanu. Veruj mi da ćeš svršavati kao nikada dok te budu guzili tako u WC-u kluba.

Постави коментар

0 Коментари