Kako sam imao seks sa Balawom Klinkom


Pre nego pocnem da pisem ovu moju ispovest, moram da vam kazem da me je na ovo nagovorila Balawa droljetina, jer ja nikada nisam nista pisao u zivotu, a kamoli pornjavu i tome sl. Ali posto je obecala da ce da mi pusi , ako napisem ,onda sam se predomislio.

 Pa da krenemo braco. Balawu znam od svoje devetnaeste godine, tj. tada sam je prvi put primetio. Ona je tad imala 14 godine i pocela da se igra po kraju, a ja sam vec bio veliki momak :) 

 Moram vam reci da je mala jos od malena bila prava kurvica i volela je da izaziva muskarce, a bogami ima i sa cime.  Ko je poznaje , zna o cemu pricam. 

 Da preskocim ove gluposti i da skocim na ono glavno, na jebacinu. Balavu su svi gotivili u kraju, tj. svi su hteli da je jebu, mnogima je to i poslo za kurcem , pa su po kraju kolale price da se mala jebe kao zmaj. Naravno da sam i ja zeleo da je pojebem , ali nikada nisam imao priliku ,iako smo se znali, ono na zdravo, zdravo. 

 Kad je balava napunila 18 bila je nuklearna bomba, kao sto je i dan danas :) Ja sam tada vec imao 23 , vise nisam bio klinac , uso sam u kintu , dobre trese i GOLF 4 sportak , izlazio sam po klubovima i jedne veceri u diskoteci sretnem Balavu. Krene neka spika , ona tu bila sa nekim drugaricama, ja sa par ortaka, Iznarucujem im ja pica, Balava drkne na brzinu 5-6 vodke i ja skontam da mi je to prilika , sad ili nikad. Pitam je da se provozamo , sami bez frendova i ocekujem negativan odgovor, kad hoces kurac, prihvati mala na keca. Krecemo iz diskoteke ka mom autu, ona ide u minicu i nekim stikletinama, a meni se digo kurac, znaci nije mi dobro, koliko mi dignut. Razmisljam na koju cu foru da je povalim, uzbudjen sam kao nikad , ko da sam neki klinac , iako sam do tada spavao sa dosta riba , Balava je bomba. 

 I tako ja razmisljam 100 na sat na koju foru da je pojebem, ali cim smo usli u moj auto, shvatio sam da mi ne trebaju nikakve fore, jer mi je mala odmah otkopcala rajfeslus i pocela da oblizuje kurac , kao da je to nesto najnormalnije na svetu. A braco ne da ga mala doji, nego ima takav cug da ti isisa i mali mozak. Kada je pocela da ga guta sve do jajca i hoce i jaja da proguta, ja reko to je to svrsavam i nema nista od jebanja.  Kazem joj da stane da ne svrsim, ali ona zna kako da te drzi  na granici, pusi ti tako kurac da ti je non stop dignut kao jebeni kolac i stalno si na granici da pocnes da svrsavas, ali kad treba da pocnes ona stane nabije mi nokte negde ispod jajca i odlozi mi svrsku. Znaci garantujem svojim zivotom , da ne postoji riba koja zna bolje da pusi od Balawe klinke, barem sto su meni pusile, a pusile su mi dosta. Znaci brate mislio sam da cu da svrsim za minut, dva , a ona mi je dudlala preko dvadeset minuta i jos me je drzala punih jaja. 

  Kada joj je dosadilo da mi pusi, presli smo na zadnje sediste, ja sam seo ona mi je stavila kondom na kurac , skinula tange opkoracila me i nabila se do jaja. A onda je pocela tako dobro da se nabija na kurac, da to nije normalno rodjaci.  Ja je drzim za guzove i navlacim do jaja, poludeo sam i hocu da je razvalim, nabijam sto jace mogu, a ona se ne stedi nego i ona se nabija sto jace moze i pri tom mesa kao mesalica, znaci lomi kurac , melje ga pickom. Ni sam ne znam koliko sam jebao tako i samo sam poceo da stenjem i reko sam joj da cu da svrsim.  Ona se samo skinula sa kurca , spustila se izmedju sedista i krenula da mi ga pusi onako preko kondoma , znaci pusi bato do jaja i drka , ja umirem i svrsavam i svrsavam, ni sam ne znam koliko dugo, kao da citavu vecnost svrsavam jebote , mislio sam da cu da overim kolko mi bilo dobro. Znaci moj najjaci orgazam koji pamtim. Kada sam svrsio, samo sam sedeo tako, nisam mogo da se pomerim sat vremena, samo sam sedeo, pusio cigaru i gledao negde u kurac, doslo mi da zaspem, Ona samo navukla tangice i otisla. Kasnije sam je jebao jos nekoliko puta, cak mi je nabacivala i neke drugarice, od tada smo postali dobri prijatelji i za Balavu imam samo reci hvale. Ne moram da vam pricam da je mala bombonica. 

 To bi bilo to, a sada ocekujem pusenje :) 

Постави коментар

0 Коментари